Hier vind je al onze blogs

Caesar in top 3 beste IT consultancybureaus volgens MT/Sprout

Caesar Groep in top 3-IT consultancybureaus volgens MT/Sprout in het jaarlijkse onderzoek naar de koplopers in de wereld van digitale transformatie.
Dibran Mulder

Vakmanschap en technologische trends bij Caesar

Caesar Technology Office over vakmanschap en tech trends. Op 16 februari nam Dibran Mulder, voorzitter van de Caesar Technical Office, een grote groep Caesarianen mee in de technologische trends die zij zien.

Luc Spaas in ‘Focus op Vitaliteit’ (a.s.r. podcast)

,
Hoe zorg je dat je werknemers zowel fysiek als mentaal gezond blijven? In de podcast ‘Focus op Vitaliteit’ vertelt Luc Spaas, COO van IT-bedrijf Caesar Groep, hoe vitaliteit een grote rol speelt op de werkvloer en hoe Caesar werknemers stimuleert om meer bezig te zijn met hun gezondheid.

HR Business Partner Marit

Marit is HR Business Partner bij Caesar Groep. Ze vertelt over haar eigen pad naar deze rol en over hoe de rol developer verandert. Caesar HR beweegt mee door middel van onder andere een jaarlijkse benchmark.

Caesar Overheid en SynProfs samen voor Defensie

Caesar Overheid is door SynProfs gevraagd om zich aan te sluiten om de ICT-mantel van het ministerie van Defensie samen te bedienen. Lees hier het hele persbericht!

Joke de Vries uitgezwaaid bij Caesar

Maar liefst 18 jaar is Joke, samen met Kiki en Pascale, het visitekaartje van Caesar. Als eerste aanspreekpunt bij de receptie, staat zij iedere bezoeker met een lach te woord. Vrijdag 28 oktober voor het laatst, want zij stopt bij Caesar na bijna twee decennia.

Caesar geeft inflatietoeslag aan medewerkers

Caesar geeft inflatietoeslag aan medewerkers. Vanwege de huidige inflatie willen we als Caesar onze medewerkers tegenmoetkomen. Daarom krijgen alle Caesarianen per direct 200 euro per maand erbij ter compensatie van de inflatie.
Vitaliteitsworkshop - boks

Caesar maakt van vitaliteit een prioriteit

In samenwerking met Maximaal Gezond Werkt heeft Caesar Groep een aantal vitaliteitsworkshops georganiseerd. Deze 'proeverijtjes' zijn bedoeld om de Caesarianen bewust te maken van het belang van vitaliteit. Projectleider Pascale: "We willen onze collega’s bewust willen laten worden van de verschillende mogelijkheden op vitaliteit". Lees meer over de proeverijtjes inhielden en wat Caesarianen er van vonden!
Michel Brouwer - Caesar Overheid

Caesar en TNG winnen aanbesteding Wigo4it

Wigo4it heeft het consortium TNG Staffing en Caesar Groep geselecteerd als vaste leveranciers voor de inhuur van extern personeel en expertise. Om te zorgen dat Wigo4it haar focus volledig kan leggen op haar kerntaken, zal de combinatie TNG Staffing en Caesar Groep de komende jaren voor de bemiddeling van IT-specialisten zorgen.