Hier vind je al onze blogs

HR Business Partner Marit

Marit is HR Business Partner bij Caesar Groep. Ze vertelt over haar eigen pad naar deze rol en over hoe de rol developer verandert. Caesar HR beweegt mee door middel van onder andere een jaarlijkse benchmark.

Caesar Overheid en SynProfs samen voor Defensie

Caesar Overheid is door SynProfs gevraagd om zich aan te sluiten om de ICT-mantel van het ministerie van Defensie samen te bedienen. Lees hier het hele persbericht!

Joke de Vries uitgezwaaid bij Caesar

Maar liefst 18 jaar is Joke, samen met Kiki en Pascale, het visitekaartje van Caesar. Als eerste aanspreekpunt bij de receptie, staat zij iedere bezoeker met een lach te woord. Vrijdag 28 oktober voor het laatst, want zij stopt bij Caesar na bijna twee decennia.

Caesar geeft inflatietoeslag aan medewerkers

Caesar geeft inflatietoeslag aan medewerkers. Vanwege de huidige inflatie willen we als Caesar onze medewerkers tegenmoetkomen. Daarom krijgen alle Caesarianen per direct 200 euro per maand erbij ter compensatie van de inflatie.
Vitaliteitsworkshop - boks

Caesar maakt van vitaliteit een prioriteit

In samenwerking met Maximaal Gezond Werkt heeft Caesar Groep een aantal vitaliteitsworkshops georganiseerd. Deze 'proeverijtjes' zijn bedoeld om de Caesarianen bewust te maken van het belang van vitaliteit. Projectleider Pascale: "We willen onze collega’s bewust willen laten worden van de verschillende mogelijkheden op vitaliteit". Lees meer over de proeverijtjes inhielden en wat Caesarianen er van vonden!
Michel Brouwer - Caesar Overheid

Caesar en TNG winnen aanbesteding Wigo4it

Wigo4it heeft het consortium TNG Staffing en Caesar Groep geselecteerd als vaste leveranciers voor de inhuur van extern personeel en expertise. Om te zorgen dat Wigo4it haar focus volledig kan leggen op haar kerntaken, zal de combinatie TNG Staffing en Caesar Groep de komende jaren voor de bemiddeling van IT-specialisten zorgen.
Kartevent 2022

Caesar Groep Kartevent 2022

,
Het 15e kartevent van Caesar Groep was een groot succes. De laatste keer was in 2019 maar men had er weer zin in, gezien de enorme opkomst. Tijdens deze avond namen 22 teams van 16 bedrijven het tegen elkaar op de kartbaan van de Kartfabrique. Bekijk hier de aftermovie!
DX300 onderzoek Sprout

Caesar bij koplopers digitale transformatie

Caesar Groep bij beste IT consultancybureaus digitale transformatie. Zakenblad MT/Sprout heeft het DX300-onderzoek uitgebracht, een onderzoek naar de koplopers in de wereld van digitale transformatie. Caesar Groep is in de top 10 geëindigd als enabler in de categorie IT Consultancy. Luc Spaas: "In de ambitie van de business units van de Caesar Groep om voor haar klanten de IT partner in de digitale transformatie te zijn, zijn we blij verrast door en trots op deze resultaten."

Vitaliteit binnen Caesar

Bij Caesar staat vitaliteit hoog in het vaandel. We willen graag vitale medewerkers die met plezier hun werk doen. Om te stimuleren dat onze medewerkers de beste versie van zichzelf worden, is het belangrijk dat ze zich bewust zijn van hun gezondheid. Fit en vitaal zijn is een belangrijke waarde hierin. Projectleider Vitaliteit Pascale geeft het goede voorbeeld, na jaren trainen en plannen stond ze op 5895 meter hoogte op de top van de Kilimanjaro. Lees meer over vitaliteit binnen Caesar en Pascale's reis.