Caesar Groep

Een waardengedreven en eigenzinnig IT-bedrijf met persoonlijke aandacht

De Caesar Groep is een volwassen ICT- dienstverlener (opgericht in 1993) die opdrachtgevers in Nederland bedient met onder andere detachering, technologisch advies, projecten en beheer. Caesar heeft 150 eigen ICT-professionals in dienst en daarnaast een flexibele schil aan ingehuurde externe ICT-professionals.  

Als waardengedreven organisatie, waarbij we al meer dan 25 jaar er vanuit gaan dat onze medewerkers het verschil maken, wordt het steeds belangrijker ICT-systemen te maken met een menselijke maat.  

Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we met onze drie pijlers, die de basis vormen van onze strategie, zorgen dat we het verschil kunnen blijven maken in de markten waar we ons bevinden.  

Om te beginnen met een van onze waarden: een doelgerichte en harmonieuze samenwerking. Daarmee willen we op basis van ritme, plezier en beleving niet alleen onze klantdoelen maar ook onze persoonlijke ambities en de team- en organisatiedoelen op een optimale manier bereiken. 

Als tweede geven we extra aandacht aan persoonlijke- en teamontwikkeling. We leggen daarmee de basis waarmee iedere werknemer het beste uit zichzelf en zijn of haar team kan halen.  

Ten slotte ontwikkelen we een Caesariaanse werkwijze – of liever gezegd speelwijze – waarmee we herkenbaar zijn in de markt en effectiever in onze dienstverlening, met als doel een toenemende tevredenheid bij onze relaties. 

Caesar Groep klantevent

Bedrijvenfamilie

De Caesar Groep is een bedrijvenfamilie, waarin ieder bedrijf uniek en bijzonder is. Ieder bedrijf heeft haar eigen markt, haar eigen identiteit en cultuur. Gezamenlijk vormen de bedrijven de Caesar Groep: 

Caesar Groep bedrijvenfamilie - zonder witruimte

Onze missie & visie

Caesar Groep is een dienstverlenend bedrijf, waarbij het verschil gemaakt wordt door mensen en mét mensen. De huidige technologie stelt ons in staat om zaken steeds beter, sneller en goedkoper te doen. Wij geloven dat de mens de richting aangeeft en dat de juiste toepassing zorgt voor de toegevoegde waarde.  Onze missie luidt dan ook:

“Caesar Groep geeft ruimte aan zelfsturende teams om samen het beoogde resultaat uit mensen en processen te maximaliseren met behulp van ICT.” 

Het samenspel is vanuit het tijdperk van Julius Caesar, die met centurions werkte, al heel belangrijk. Wij geloven in teams met de menselijke maat van 10 tot 15 medewerkers. Wij maken het verschil door goed samenspel waarin we elkaar helpen en inspireren. Dit leidt tot onze visie:

“Caesar Groep wordt bewonderd vanwege haar collectieve innovatievermogen wat zij samen met haar klanten en partners heeft ontwikkeld. Daardoor realiseert zij bovengemiddelde groei in volume en marge”

Hiermee willen we van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten. Met de huidige technologische ontwikkeling is het voor iedere klant een puzzel om de juiste technologie te kiezen, die bij de ontwikkeling van het bedrijf past. Wij willen onze klanten daarmee helpen en proberen daarin de beste te zijn.  

Meer weten over of samenwerken met Caesar Groep?