Hier vind je al onze blogs

Als zelfstandig ondernemer terug in loondienst

Na tien jaar als zelfstandige ondernemer in de softwareontwikkeling voor de bouwsector ging Sander terug in loondienst. Hij deelt zijn ervaringen en inzichten over deze opmerkelijke carrièreswitch.

Van floppydisk tot de cloud: Mark Zoetbrood zit al 35 jaar in de IT

Mark Zoetbrood viert 35 jaar in de IT bij Caesar Groep, waar hij evolueerde van floppydisks naar cloud computing en werkte aan diverse projecten.

Een reis van reflectie: de sabbatical van Marit

In een wereld waar de zoektocht naar balans en betekenis in het werkende leven steeds centraler staat, koos Marit ervoor om op sabbatical te gaan.

Highlights innovatieavond februari

Tijdens een afgelopen innovatieavond presenteerde Dibran, de CTO van Caesar Groep, een fascinerende blik op de laatste ontwikkelingen van Artificial Intelligence. Hij belichtte verschillende ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden in de afgelopen maanden.

Fanatiek in atletiek: Creator Steve sprint op EK Masters in Italië

Steve, Power BI Consultant bij Creates en sprinter deed dit jaar mee aan het EK Masters (leeftijdscategorie 40-44) op de 100 meter sprint in Pescara, Italië.

Jobhoppen binnen Caesar: Het verhaal van Ivan

In de loop der jaren heeft Ivan veel verschillende functies mogen bekleden. Van systeembeheerder, DevOps Engineer tot aan Product Consultant SharePoint en Data Engineer. Hij houdt zich daarnaast ook bezig met innovatie binnen Caesar.

Hoe interne communicatie het verschil maakt binnen Caesar Groep

,
Met MijnCaesar heeft onder andere Willemijn een platform gecreëerd dat niet alleen de dagelijkse werkzaamheden vereenvoudigt, maar ook een sterkere, meer verbonden bedrijfscultuur bevordert.
Hans van der Kooij, Luc Spaas (CEO)

Luc Spaas benoemd tot CEO van Caesar Groep

Caesar Groep deelt met trots dat Luc Spaas is benoemd als nieuwe Chief Executive Officer (CEO). Spaas neemt het roer over van Hans van der Kooij, de oprichter van het bedrijf. Hoewel Van der Kooij de dagelijkse leiding uit handen geeft, zal hij, mede dankzij de betrokkenheid van zijn dochter Charlène, altijd verbonden blijven met de organisatie als oprichter en aandeelhouder. Lees het gehele persbericht.

CTO Update: Artificial Intelligence en de Caesar Groep

Eén van de technologische trends die het CTO Office nauwlettend in de gaten houdt is Artificial Intelligence. Het momentum dat deze trend heeft mede door de opkomst van tools als ChatGPT, Github Copilot is gigantisch. Wat de impact is voor ons en onze klanten is nog niet helemaal duidelijk. Eén ding lijkt wel duidelijk en dat is: It’s here to stay!