Hier vind je al onze blogs

Highlights innovatieavond februari

Tijdens een afgelopen innovatieavond presenteerde Dibran, de CTO van Caesar Groep, een fascinerende blik op de laatste ontwikkelingen van Artificial Intelligence. Hij belichtte verschillende ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden in de afgelopen maanden.

Fanatiek in atletiek: Creator Steve sprint op EK Masters in Italië

Steve, Power BI Consultant bij Creates en sprinter deed dit jaar mee aan het EK Masters (leeftijdscategorie 40-44) op de 100 meter sprint in Pescara, Italië.

Jobhoppen binnen Caesar: Het verhaal van Ivan

In de loop der jaren heeft Ivan veel verschillende functies mogen bekleden. Van systeembeheerder, DevOps Engineer tot aan Product Consultant SharePoint en Data Engineer. Hij houdt zich daarnaast ook bezig met innovatie binnen Caesar.

Hoe interne communicatie het verschil maakt binnen Caesar Groep

,
Met MijnCaesar heeft onder andere Willemijn een platform gecreëerd dat niet alleen de dagelijkse werkzaamheden vereenvoudigt, maar ook een sterkere, meer verbonden bedrijfscultuur bevordert.
Hans van der Kooij, Luc Spaas (CEO)

Luc Spaas benoemd tot CEO van Caesar Groep

Caesar Groep deelt met trots dat Luc Spaas is benoemd als nieuwe Chief Executive Officer (CEO). Spaas neemt het roer over van Hans van der Kooij, de oprichter van het bedrijf. Hoewel Van der Kooij de dagelijkse leiding uit handen geeft, zal hij, mede dankzij de betrokkenheid van zijn dochter Charlène, altijd verbonden blijven met de organisatie als oprichter en aandeelhouder. Lees het gehele persbericht.

CTO Update: Artificial Intelligence en de Caesar Groep

Eén van de technologische trends die het CTO Office nauwlettend in de gaten houdt is Artificial Intelligence. Het momentum dat deze trend heeft mede door de opkomst van tools als ChatGPT, Github Copilot is gigantisch. Wat de impact is voor ons en onze klanten is nog niet helemaal duidelijk. Eén ding lijkt wel duidelijk en dat is: It’s here to stay!

Innovatieavond bij Caesar

Caesar Groep organiseert sinds vijf jaar weer een innovatieavond. Ooit in het leven geroepen om bezoekers te inspireren en motiveren om innovatieve ideeën te bedenken. Het thema van deze editie is Artificial Intelligence, een trending topic wat niet meer weg te denken is uit ons technische vakgebied.

Afscheid van Ruud Schouten

Bij Caesar Groep hebben we het voorrecht om met veel getalenteerde mensen te werken. Eén van deze bijzondere personen is een stille kracht die altijd in de buurt van Doetinchem heeft gewoond. Jarenlang reisde hij door het hele land om bij klanten aan de slag te gaan.

De huisvestingsgeschiedenis van Caesar Groep

,
Waar een bedrijf zich vestigt, zegt vaak veel over het karakter, ambities en geschiedenis. Caesar Groep, met haar rijke verleden en heldere toekomstvisie, heeft een reis gemaakt die even boeiend is als de locaties waar het zich heeft gevestigd. Volg ons mee terug in de tijd, van de vroege dagen in De Meern tot de bruisende plannen voor Utrecht Papendorp.