Hier vind je al onze blogs

CTO Update: Artificial Intelligence en de Caesar Groep

Eén van de technologische trends die het CTO Office nauwlettend in de gaten houdt is Artificial Intelligence. Het momentum dat deze trend heeft mede door de opkomst van tools als ChatGPT, Github Copilot is gigantisch. Wat de impact is voor ons en onze klanten is nog niet helemaal duidelijk. Eén ding lijkt wel duidelijk en dat is: It’s here to stay!

Innovatieavond bij Caesar

Caesar Groep organiseert sinds vijf jaar weer een innovatieavond. Ooit in het leven geroepen om bezoekers te inspireren en motiveren om innovatieve ideeën te bedenken. Het thema van deze editie is Artificial Intelligence, een trending topic wat niet meer weg te denken is uit ons technische vakgebied.

Afscheid van Ruud Schouten

Bij Caesar Groep hebben we het voorrecht om met veel getalenteerde mensen te werken. Eén van deze bijzondere personen is een stille kracht die altijd in de buurt van Doetinchem heeft gewoond. Jarenlang reisde hij door het hele land om bij klanten aan de slag te gaan.

De huisvestingsgeschiedenis van Caesar Groep

,
Waar een bedrijf zich vestigt, zegt vaak veel over het karakter, ambities en geschiedenis. Caesar Groep, met haar rijke verleden en heldere toekomstvisie, heeft een reis gemaakt die even boeiend is als de locaties waar het zich heeft gevestigd. Volg ons mee terug in de tijd, van de vroege dagen in De Meern tot de bruisende plannen voor Utrecht Papendorp.

ISO 9001:2015 certificering voor Caesar Groep

In juni 2023 vond de audit van ISO 9001:2015 plaats, daarin werd Caesar Groep getest op de norm voor de kwaliteitsmanagementsystemen. Dit heeft wederom geleid tot een positief resultaat (oftewel 0 afwijkingen). De positieve bevindingen delen we graag met jullie.

Van faillissement tot succes: het verhaal van Caesar Groep

,
Dit blog is een eerbetoon aan de vastberadenheid en het doorzettingsvermogen van Hans met de eerste 15 medewerkers. Hun loyaliteit en hun drang om er een mooi bedrijf van te maken, te beginnen met het ontwikkelen van het teeshot programma heeft geresulteerd in de Caesar Groep.

Workation: De perfecte combinatie tussen werk en vakantie

Je neemt even een break om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur, terwijl je wel aan het werk blijft in een inspirerende omgeving. Onze Caesarianen vertellen over hun workation.

Caesar Academy: wat als de beste versie van jezelf pas het begin is?

Vanuit onze pijler ‘Better your best’ stimuleren we onze Caesarianen om zichzelf continu te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied.
Rina - HR specialist

‘Mijn Caesar’-app maakt onze ontwikkelcyclus interactiever

HR specialist Rina vertelt over de ontwikkeling van HR binnen Caesar Groep en hoe zij daar aan heeft bijgedragen. Lees snel verder!