Hier vind je al onze blogs

Henk van Ewijk en Richard van Leeuwe van FourICT

Caesar Groep neemt FourICT over

Caesar Groep neemt FourICT over en breidt daarmee haar positie binnen de markt voor BPM dienstverlening uit. Lees het persbericht voor alle informatie!
Caesar kantoor - Utrecht Papendorp

ISO milieucertificering voor Caesar

Caesar Groep is weer voor 3 jaar gecertificeerd met de milieucertificering ISO-14001. Als MVO organisatie vinden we het vanzelfsprekend om met een externe certificering aan te tonen dat we er echt werk van maken. Dat doen we dan ook al sinds 2011.
Medewerkers Creates Pim, Maarten, Leomar, Annelie

Nieuwe medewerkers Creates

Maar liefst vier nieuwe Creators kwamen dit jaar al aan boord. We spraken ontwikkelaars Pim en Maarten, BI Consultant Leomar en de nieuwe business manager Annelie. Hoe zijn hun eerste maanden bevallen?
Medewerkers Caesar groep Sjoerd & Julian

Jeugdvrienden Sjoerd & Julien zijn nu collega’s

Sjoerd (Cloud Republic) en Julien (Creates) kennen elkaar al van jongs af aan. Ze zaten samen op de basisschool en werken nu samen bij Caesar. Je leest in dit blog hoe dat zo gekomen is!
René - aandelen Caesar

René van Eijndthoven – 20 jaar in dienst

René van Eijndthoven werkt al 20 jaar bij Caesar Groep als personeelsadministrateur. Hoog tijd om hem eens te vragen over 20 jaar Caesar én zijn carrièreswitch van banketbakker naar financieel professional!
Cloud Republic Martijn Robbert Edwin

Nieuwe medewerkers Cloud Republic

Maak kennis met Martijn, Robbert en Edwin de nieuwe medewerkers van Cloud Republic. Lees hoe hun eerste maand was!
Papendorpse Run - Pim

Papendorpse Run 2020 – rennen voor de zorghelden

,
Ook in 2020 organiseerde Caesar Groep weer de Papendorpse Run. Lees hier het verslag van deze editie en over het goede doel van dit jaar: Stichting Zorg na Werk in Coronazorg.
FC Utrecht Hans Kiki

Caesar nog een jaar partner van FC Utrecht

Sinds halverwege het vorige voetbalseizoen is de Caesar Groep officieel partner van FC Utrecht. Door het corona-virus kwam er een abrupt einde aan het seizoen. Toch is de Caesar Groep ook komende voetbaljaargang weer partner van de plaatselijke FC. Hierdoor kunnen de werknemers van Caesar met klanten of kennissen weer live in het stadion genieten van FC Utrecht.
Blogpost Garansys - Thomas en Richard

Nieuwe medewerkers Garansys

Maak kennis met de nieuwe medewerkers van Garansys: applicatie ontwikkelaar Thomas, .NET ontwikkelaar Richard en test engineer Siska. Lees hoe hun eerste maand was!