Caesar en TNG winnen aanbesteding Wigo4it

Wigo4it heeft het consortium TNG Staffing en Caesar Groep geselecteerd als vaste leveranciers voor de inhuur van extern personeel en expertise. Om te zorgen dat Wigo4it haar focus volledig kan leggen op haar kerntaken, zal de combinatie TNG Staffing en Caesar Groep de komende jaren voor de bemiddeling van IT-specialisten zorgen.

Wigo4it is in 2007 opgericht als dé ICT-dienstverlener van en voor het sociale domein van de vier grote gemeenten (G4): Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Het bedrijf ontwikkelt ICT-oplossingen die maatschappelijke meerwaarde opleveren. Een van de kerntaken van Wigo4it is het maken van applicaties die gemeenteprofessionals ondersteunen bij het verstrekken van bijstandsuitkeringen.

TNG Staffing: specialist in schaarse IT-profielen

TNG Staffing is dé full service IT staffing company, gespecialiseerd in het inzetten van (schaarse) IT-specialisten. Eenmaal bij ons, investeren wij doorlopend in hun groei en kwaliteit. En niet alleen in die van hun: ook in die van onze interne recruiters. Dit team maakt het verschil door dag in dag uit op proactieve en persoonlijke wijze hun netwerk van IT-specialisten binnen een bepaald expertisegebied te onderhouden en uit te breiden. Zo zorgen zij ervoor dat Wigo4it altijd op ons kan rekenen, zelfs wanneer het gevraagde profiel schaars is.

Caesar Groep: digitale partner voor klanten binnen de overheid

Caesar Groep is een Nederlandse ICT-dienstverlener die zich heeft gespecialiseerd in detachering, technologisch advies, projecten en beheer, en is de digitale partner voor klanten binnen de overheid en de commerciële sector.

TNG Staffing en Caesar Groep complementair aan elkaar

De kracht van de combinatie TNG Staffing en Caesar is dat beide organisaties complementair zijn aan elkaar. TNG Staffing is als geen ander in staat razendsnel de meest schaarse IT-profielen te bemiddelen. De kracht van Caesar zit in de diepgaande ervaring binnen de overheidssector, waar zij dankzij een persoonlijke aanpak hun opdrachtgevers al jarenlang succesvol voorzien van de juiste professionals. Beide organisaties staan vol enthousiasme klaar om Wigo4it te ondersteunen bij al haar externe inhuur!”.

‘Moderne productorganisatie’

Geoffrey Galatá, directeur van TNG Staffing:

“We zijn ontzettend trots dat we vanuit het consortium TNG Staffing/Caesar Groep onze expertise en kwaliteit mogen gaan inzetten bij Wigo4it. Op deze manier zullen we er alles aan doen om het bedrijf te helpen in hun ontwikkeling naar een moderne product organisatie.”

Michel Brouwer, Caesar Overheid

‘Ontzettend trots’

Michel Brouwer, Bidmanager Caesar:

“Binnen Caesar is vanuit de relatie en de complementaire dienstverlening wederom ervoor gekozen om samen te werken als consortium met TNG Staffing. Ik ben ontzettend trots dat deze samenwerking tot dit mooie succes heeft geleid, waarbij we gezamenlijk Wigo4it gaan bedienen als één van de drie mantelleveranciers. Ik kijk uit naar een plezierige samenwerking met Wigo4it die gebruik gaat maken van de raamovereenkomst en de samenwerking tussen Caesar en TNG Staffing voor de komende jaren.”