Caesar Groep bij beste IT consultancybureaus digitale transformatie

In de prijzen gevallen bij onderzoek naar de koplopers in de wereld van digitale transformatie

Zakenblad MT/Sprout heeft het DX300-onderzoek uitgebracht, een onderzoek naar de koplopers in de wereld van digitale transformatie. De ranking is tot stand gekomen door de beoordelingen van 520 zakelijke beslissers, die vanuit hun rol relaties onderhouden met dienstverleners. Externe dienstverleners zijn beoordeeld op vier thema’s: ‘samenwerking met hun klanten’, ‘expertise op het gebied van digitale transformatie’, ‘kwaliteit van de diensten’ en ‘de impact van hun trackrecord’. Het DX300-onderzoek naar digitale transformatie is dit jaar voor het eerst uitgebracht en is uitgevoerd in samenwerking met het Amsterdam Centre for Business Innovation van de Universiteit van Amsterdam.

Enablers in IT Consultancy

Caesar Groep is in de top 10 geëindigd als enabler in de categorie IT Consultancy. Op samenwerking, kwaliteit en expertise ontvingen wij 3 sterren, en op resultaten maar liefst 4 van de 5 sterren. COO Luc Spaas over de top-10 ranking van Caesar Groep in het MT/Sprout onderzoek:

“In de ambitie van de business units van de Caesar Groep om voor haar klanten de IT partner in de digitale transformatie te zijn, zijn we blij verrast door en trots op deze resultaten. Onze ontwikkeling tot IT partner in de digitale transformatie is nog lang niet voltooid, daarom is een top-10 ranking in dit stadium zeer bemoedigend. We danken onze klanten in de markt voor deze waardering.”

Luc Spaas