Kerst Drive Thru bij Caesar

Waar Caesar in eerste instantie een kerstfeest wilde geven op de ijsbaan, gooide corona toch weer roet in het eten. Daarom maakte het feestteam een ommezwaai met hun plannen en werd er een ware drive thru uit de grond gestampt, om zo toch weer de verbinding met alle Caesarianen op te zoeken.

Rondje door de kerststraat

De parkeergarage onder het kantoor van Caesar werd omgetoverd tot een kerst-walhalla. Versierd met kerstbomen, lampjes, kraampjes, ingepakte cadeautjes en lantaarns mochten de Caesarianen een rondje door de kerststraat rijden. Maar liefst 130 auto’s kwamen voorbij, waardoor er plotseling file ontstond op bedrijventerrein Papendorp. Van veraf was er al te zien dat hier iets aan de hand was!

Marit verwelkomde de auto’s bij de slagboom, waarna ze langs het oliebollenteam reden. De oliebollenkraam op het terrein bakte verse oliebollen en appelbeignets voor thuis. Vervolgens werden de auto’s begeleid naar Hans en Inès. Zij wachtte hen op met het kerstpakket, verkleed als kerstman en kerstvrouw.

Op weg naar vitaliteit

Het kerstpakket van Caesar Groep staat dit jaar in het teken van vitaliteit. Vanuit de pijler ‘Better Your Best’ zet Caesar zich komend jaar extra in om Caesarianen te ontwikkelen. Dit begint met het ontwikkelen van de medewerker als persoon, waarbij vitaliteit ontzettend belangrijk is. In het pakket zitten lekkere snacks, wat te drinken, ‘fit en gezond’ kaarten en spulletjes om je huis wat aangenamer te maken zoals geurstokjes en een kaars. Caesar stimuleert de medewerkers om regelmatig een fijne wandeling te maken, wat meer te bewegen en om even tot rust te komen. ­­

Tot slot werden de Caesarianen opgewacht door personeelsvereniging Julius, met een tasje Chocomel, slagroom en een flesje rum. De collega’s vertrokken met een lach op hun gezicht bij het verlaten van de drive thru, een geslaagde avond dus!