Julius – in de naam van Caesar

Personeelsvereniging van Caesar

Julius is in 1998 opgericht en bestaat dus al bijna net zo lang als Caesar Groep zelf. In het bestuur zitten Caesarianen van verschillende leeftijden die meerdere keren per jaar uitjes organiseren. Dit kunnen ééndaagse uitjes zijn zoals een bioscoop, museum, dierentuin of pretparkbezoek. Maar ook dingen als een pubquiz, kerstshoppen in Londen of Duitsland, bezoek aan een waddeneiland, een stadswandeling met verrassende verhalen of diverse workshops. Jaarlijks organiseert Julius ook de Caesar wintersport en stedentrip.

Julius-in de naam van Caesar is de personeelsvereniging van de medewerkers van de Caesar Groep. Julius wil de sociale contacten van de medewerkers onderling versterken.

Verbinding

Veel van onze medewerkers werken gedetacheerd, Julius organiseert dit soort evenementen zodat mensen die weinig op kantoor zijn de andere Caesarianen toch goed leren kennen. Ook mogen onze medewerkers bij bijna alle uitjes een introducee meenemen. Zo kun je bijvoorbeeld met je gezin of partner naar de dierentuin, maar is de drempel om op wintersport mee te gaan ook lager als je door een vriend of vriendin wordt vergezeld. Bij meerdaagse evenementen, zoals de stedentrip of wintersport, zit er een halfpension bij inbegrepen. Op die manier kan iedereen zijn eigen gang kan gaan, maar is er ook een moment samen. Zo leer je je collega’s toch net wat beter kennen!

Klik op de pijltjes om meer foto’s (uit de oude doos) te zien!

F1 racen in the Wall

Vanwege Corona konden er een tijdje geen uitjes georganiseerd worden – wel ontvingen alle medewerkers bosuitjes van Julius thuis ;-) (zie foto in onderstaande diashow). Vrijdag 24 juli was het eindelijk weer zover: met Julius op stap! Dit keer gingen we naar het F1 Racing Centre in the Wall. Na een introductiefilm over hoe alles werkt kon iedereen zijn eigen simulator instellen. Vervolgens werd er een training gereden, een kwalificatieronde op snelheid en daarna de daadwerkelijke race van 14 rondjes op het Yas Marina circuit van Abu Dahbi. Caesar’s nieuwste collega Didier (recruiter) won de race, op de voet gevolgd door Sander (de zoon van Ed van ViaNova) en op de derde plaats kwam Pascal van Cloud Republic. Het was leuk weer eens met z’n allen iets te kunnen ondernemen!

We kijken uit naar de aankomende uitjes; een bezoek aan Ouwehands Dierenpark in augustus en een rondleiding door Brouwerij de Leckere (onze huisleverancier voor de vrijdagmiddagborrels) in september.

Klik op de pijltjes om meer foto’s te zien!