Caesar on the Beach!

Medewerkersdag 2021

Eindelijk was het zo ver, de eerste medewerkersdag sinds corona: Caesar on the Beach! Een heerlijke stranddag vol activiteiten, lekker eten en drinken en de nodige ontspanning.

Alle Caesarianen werden verwelkomd op het strand van Noordwijk met een mooie Julius trui. De medewerkers werden verdeeld in 10 teams, waarna de organisatie SPEV (Sportieve Evenementen, Noordwijk-Events) instructies gaf voor de activiteiten.

Tijdens de spellen van het zeskamp was het cruciaal om samen te werken. De Caesarianen mochten hun krachten meten met touwtrekken, beachvolleyballen en knotshockeyen, disc golfen, met loopski’s, een skippyslang en tijdens de wereldballenrace.

Heel fanatiek gingen de Caesarianen aan de slag. Met de warme zon en een klein briesje was het weer perfect voor een stranddag. Collega’s uit verschillende units waren bij elkaar in teams gezet, waardoor je ineens in contact kwam met mensen die je misschien niet dagelijks spreekt. Uiteindelijk won team 4 onder leiding van Patrick Severijns (Garansys) overtuigend het zeskamp. Gefeliciteerd winnnaars!

Oprichter Hans van de Kooij opende het diner met een speech en iedereen kon even bijkomen van de intensieve sportmiddag. Er was een heerlijke saladebar, Italiaanse keuken en Amerikaanse corner. Ook zorgde de fotobox voor veel mooie pasfoto’s die ook direct uit de printer kwamen rollen. Tot slot werd er afgesloten met een gezellige borrel en mogen we terugkijken op een geslaagde dag.