Caesar Academy: ​​​​​​​wat als de beste versie van jezelf ​​​​​​​pas het begin is?

Bij Caesar geloven we in het toegewijd zijn aan continue verbetering van jezelf en ​​​​​​​de kwaliteit van je vakmanschap, waarbij je elkaar inspireert en ​​​​​​​uitdaagt jezelf te blijven verbeteren.

​​​​​​​Better your best pijler, ​​​​​​​strategie Caesar Groep 2020 – 2025

Vanuit onze pijler ‘Better your best’ stimuleren we onze Caesarianen om zichzelf continu te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied. Daarom bieden we ieder halfjaar vanuit de Caesar Academy verschillende vaktechnische workshops & masterclasses, gedragsgerichte workshops, workshops voor je gehele team én ontwikkeltrajecten.

In de Caesar Academy staat gedrag centraal. Door je bewust te worden van je eigen gedrag in bepaalde situaties en dit waar mogelijk te verbeteren of er mee om te leren gaan, is het mogelijk grote stappen te maken in je ontwikkeling. Dit draagt weer bij aan je eigen effectiviteit, professionaliteit en uiteindelijk werkgeluk.

Lego Serious Play en Pro Playmobil

Zo waren er diverse workshops voor gedragscompetenties beschikbaar. Onder leiding van Marije Kooi namen onze medewerkers deel aan de Lego Serious Play of Pro Playmobil series. Willemijn vertelt: “Door te spelen met Lego of Playmobil kom je tot inzichten waar je al pratend niet altijd achter komt. Ik vond het een leuke en verrassende manier van coaching.” Ook Marit volgde één van deze workshops en zegt daarover: “De ervaring is toch anders wanneer je echt iets aan het bouwen bent en iets moet visualiseren. Dit is heel erg waardevol. Ook de vragen die gesteld worden maken dat je je standpunt beter leert onderbouwen en tot nieuwe inzichten komt.”

NLP-proeverij

De NLP-proeverij (neuro linguïstisch programmeren) werd verdeeld over drie avonden. NLP staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en daar vervolgens op reageren. Het gaat over het ontdekken, gebruiken en veranderen van de onbewuste patronen in het zenuwstelsel om specifieke en gewenste uitkomsten te bereiken.

Sabine nam deel aan de NLP-proeverij. “Een training die je echt aan het denken zet, goede begeleiding en toepasbaar in praktijk, ik zou bijna iedereen deze proeverij aanraden en hoop ook echt op een deel 2. :)” Pien deed ook mee aan de proeverij en vertelt: “Zeer leerzaam en op speelse manier inzicht krijgen in eigen gedrag en persoonlijkheid. Mooie handvatten meegekregen voor verdere ontwikkeling. Absolute aanrader!”

Vaktechnische competenties

Naast de gedragsworkshops en ontwikkeltrajecten waren er dit curriculum ook weer vaktechnische trainingen, gegeven door onze eigen Caesarianen Maarten en Isabelle. Maarten vertelde een groep enthousiastelingen meer over het gebruik van Blazor en wat voor toffe features Blazor te bieden heeft in zijn workshop ‘Blazor: Front-end development voor de echte .NET developer’. Isabelle gaf de workshop ‘LinkedIn voor gevorderden’, waarin ze deelnemers stimuleert om hun LinkedIn skills naar een hoger niveau te tillen. Sabine volgde de LinkedIn workshop van Isabelle en vertelt: “Leuke tips en trucs om je profiel beter te maken!”

Vitaliteit

Tot slot werden er nog diverse trainingen georganiseerd door ‘Maximaal Gezond Werkt’ op het gebied van vitaliteit. Deze varieerden van ‘Yoga in spijkerbroek’ tot aan ‘Rust en communicatie’ om zo tijdens de werkdag weer helemaal zen te worden.

Neem je binnenkort ook deel aan onze Caesar Academy?