Traineeship .NET bij Caesar Groep

In het .NET traineeship leiden we starters op de arbeidsmarkt in 16 maanden op tot volwaardig junior fullstack .NET developers. In multidisciplinaire teams werk je aan échte klantprojecten, draai je mee in een volwaardige IT organisatie en ontwikkel je jezelf op zowel professioneel als persoonlijk niveau.

Het traineeship start september 2021, waarna je meteen start in een project met vier andere .NET trainees. In dit project leer je in vier maanden de nodige technische en softskill vaardigheden om een goede basis te leggen voor het opvolgende jaar. In december heb je daarom een evaluatiemoment, waarop wordt bepaald of je per januari 2022 met een vast contract in je zak definitief als Fullstack .NET developer aan de slag kan op klantprojecten. Vanaf januari begint dan ook het echte werk, waarin je 12 maanden fulltime meedraait in een klantteam, een drietal technische certificeringen behaalt én je je verder ontwikkelt als persoon én als professional.

Naast je ontwikkeling maak je in deze 12 maanden kennis met alle business units binnen Caesar Groep die gespecialiseerd zijn in Microsoft technieken. Zo kan je na afronding van je traineeship een goede keuze maken in waar jij je verdere carrière binnen Caesar Groep gaat vervullen. De initiële begeleiding vindt plaats vanuit onze business unit Garansys.

We bieden de mogelijkheid om op kantoor te werken. In overleg kijken we samen naar de opties. Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp te Utrecht. Makkelijk te bereiken met de auto en voldoende (gratis) parkeerruimte. Tevens is er een bushalte voor de deur.

 • 4 maanden | september t/m december 2021

  Pressurecooker

  Intensieve pressurecooker waarin de basis wordt gelegd op techniek en softskill vlak. Trainees draaien mee op een intern ontwikkelproject én doen mee aan een persoonlijk en professioneel ontwikkeltraject vanuit Caesar Academy. In december is een GO/NO GO moment op basis van ontwikkeling op techniek en op persoonlijk vlak. Dit wordt vanzelfsprekend vastgelegd in een ontwikkeldocument.

 • 6 maanden | januari t/m juni 2022

  Vast contract

  Bij een GO ontvangt de trainee een vast contract en leert deze werken in multidisciplinaire teams bij de klant. De eerste certificeringen worden behaald en de trainee krijgt inzicht in de diverse business units van Caesar Groep.

  6 maanden | januari t/m juni 2022

 • 6 maanden | juli t/m december 2022

  Transitie naar de unit

  De trainee wordt actief meegenomen in de diverse business units en haar dienstverleningsvormen. Er worden gesprekken gevoerd met medewerkers binnen Caesar, zodat de trainees hun loopbaan binnen Caesar Groep verder kunnen bepalen en een goede transitie hebben naar een van de units.

 • 2023

  Klaar!

  Je bent nu volwaardig lid van een business unit binnen Caesar Groep

  2023

Minimale vereisten

In het traineeship is het natuurlijk belangrijk dat je beseft dat je bij lange na nog niet bent uitgeleerd. Een .NET trainee staat open om zichzelf verder te ontwikkelen als volwaardig professional op de arbeidsmarkt. Dit begint al met zelf op de hoogte te zijn en blijven van ontwikkelingen in de markt, je kennis te delen met andere trainees en te durven vragen als je er zelf even niet uit komt.

Verder vragen we het volgende:

 • Bij voorkeur een afgeronde HBO of WO opleiding richting Software Development of Informatica

 • Enige programmeerkennis, liefst in .NET, dit kan via een stage zijn, maar mag ook een bijbaan of hobbyproject zijn

 • Een gezonde dosis motivatie en lef om aan te geven wat je wanneer nodig hebt om jezelf verder te kunnen ontwikkelen

 • Een open leergierige houding, waarin je feedback durft te geven, maar ook te ontvangen

 • De ambitie om kwalitatief hoogwaardige applicaties te ontwikkelingen, die voldoen aan de standaard van de klant én het team

Technieken

Als trainee word je opgeleid tot fullstack .NET developers. Met deze technieken ga je in het traineeship aan de slag:

JavaScript, Typescript en Blazor

C#, SQL Server, ASP.NET MVC, Unit Testing en .NET Core

Azure Functions, App Services, Azure Active Directory en Azure Resource Manager

YAML, Powershell Scripting en GIT

Op softskill gebied gaat het voornamelijk om de ontwikkeling als persoon, waar liggen kwaliteiten en aandachtspunten, waar wil een trainee zich op ontwikkelen. Het gaat hier voornamelijk om communicatieve vaardigheden, commerciële vaardigheden, werken in teamverband en het ontwikkelen van zelfvertrouwen binnen je functie (oftewel: vakmanschap). Het PPO Awareness traject is hier onderdeel van, maar er worden ook diverse andere trainingen gegeven door medewerkers van Caesar en coaches van Caesar Academy.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om in ieder geval de volgende certificaten te behalen:

 • Azure: AZ-204
 • Scrum: PSD 1
 • .NET: Software development fundamentals 98-361

Arbeidsvoorwaarden

Binnen het traineeship verwachten we altijd dat je 40 uur per week beschikbaar bent. In de eerste vier maanden ontvang je een tijdelijk contract, waarna je na het GO moment een vast contract ontvangt. In je traineeship ontvang je een bijbehorend salaris tot 2.500 euro en een reiskostenvergoeding. Zodra je je traineeship afrondt ga je in dienst bij een van de business units en ontvang je een marktconform salaris inclusief bijbehorende mobiliteitsvergoeding. Verder gelden de volgende arbeidsvoorwaarden zoals bij iedere Caesar medewerker:

 • Vakantiegeld & dagen

  10% vakantiegeld & 26 vakantiedagen

 • Persoonlijk opleidingsbudget

  Naast de workshops in het traineeship een aanvullend persoonlijk opleidingsbudget (inclusief opleidingsdagen) om jezelf continu te verbeteren

 • Onkostenvergoeding

  Een netto onkostenvergoeding voor telefoon- en internetkosten

 • Werkgeversbijdrage

  Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering

 • Een laptop

  Een laptop zodat je jouw werkzaamheden optimaal kunt uitvoeren

 • Personeelsuitjes

  Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius

“Caesar heeft veel ervaren mensen waar je op terug kunt vallen. De medewerkers zijn heel betrokken en er is een fijne werksfeer”.

“In het PPO (Persoonlijk & Professioneel Ontwikkeltraject) leer je jezelf te ontwikkelen op persoonlijk gebied”.

“In de praktijk leer je het begrijpen van de theorie die op school wordt aangeboden”.

“Het is echt leuk om met de trainees samen te werken. Ze zijn zó leergierig. Je merkt dat ze heel graag over de kennis willen beschikken”.

Op 1 september start een nieuw traineeship. Meld je aan voor 23 augustus!

0Weken0Dagen0Uren0Minuten