Welkom Inès – onze nieuwe CFO

Inès de Wit

Sinds 1 januari is Inès de Wit de nieuwe Chief Financial Officer en directielid van Caesar Groep. We vroegen haar naar haar eerste periode bij Caesar.

Inès vertelt: “Mijn tijd bij Caesar startte eigenlijk al vóórdat ik officieel in dienst kwam, aangezien ik in december al mee mocht op strategieweekend naar Barcelona. Dat is ook wel wat Caesar typeert, de openheid en de warmte die er voor zorgen dat je direct betrokken wordt. Mijn eerste maanden bij Caesar waren zeer divers. Het volop meedraaien in de business- en budgetronde, werken aan de doorontwikkeling van onze strategie en de tijd nemen de organisatie en collega’s echt te leren kennen. De eerste 100 dagen zijn daarin altijd zeer waardevol!

Sinds 1 januari mag ik dan officieel door de draaideur van Caesar lopen. En dan voel je direct het verschil, de lobby en receptie is echt een ontmoetingsplek. Mensen lopen er niet snel langs omdat ze ergens heen moeten. En dan loop je verder, en zie je de mooie labels van de Caesar Groep. Ieder met een eigen identiteit, maar met gelijke Caesar kernwaarden en een mooie verbinding tussen collega’s onderling.

Waar andere bedrijven heel veel moeite moeten doen om dat voor elkaar te krijgen, gaat dat hier heel natuurlijk. Ik krijg daar een fijn gevoel van.

Wat het meeste indruk op mij heeft gemaakt is dat Caesar zich als IT bedrijf echt onderscheidt door haar menselijke karakter. Toch bijzonder dat de kinderen van Caesarianen worden ondersteund met een studie-regeling. Maar daarnaast ook de bescheidenheid over de resultaten die we neerzetten en de grote focus op continuïteit en daarmee samen 100 jaar worden. Het bruist, en dat kunnen we nog verder uitbouwen.

Ik vind het belangrijk om er voor Caesar te zijn, door te verankeren waar we goed in zijn en het verder uitbouwen van de specifieke Caesar handtekening. Binnen en buiten de organisatie. Samen met mijn team, de Caesarianen en onze klanten.”