Caesar Groep nog een jaar partner van FC Utrecht

Sinds halverwege het vorige voetbalseizoen is de Caesar Groep officieel partner van FC Utrecht. Door het corona-virus kwam er een abrupt einde aan het seizoen. Toch is de Caesar Groep ook komende voetbaljaargang weer partner van de plaatselijke FC. Hierdoor kunnen de werknemers van Caesar met klanten of kennissen weer live in het stadion genieten van FC Utrecht.

Directeur Hans van der Kooij is trots op het partnership. “Omdat we ons meer met Utrecht en de omgeving willen associëren zijn we vorig jaar partner geworden van FC Utrecht. Naast voetbal is FC Utrecht zeer betrokken bij de maatschappij. Hiervoor worden er allerlei activiteiten opgezet, zowel voor de sociaal zwakkeren als voor bedrijven.

We ondersteunen dat natuurlijk heel graag. Daarnaast profiteren wij natuurlijk van het voetbal, de contact momenten met andere bedrijven en van de overige activiteiten.”

FC Utrecht Hans Kiki

De Caesar Groep heeft voor het voetbalplezier vier stoeltjes aangeschaft, die het bedrijf per wedstrijd het liefst bezet ziet door twee klanten die met twee medewerkers een wedstrijd bezoeken. “Het afgelopen jaar heeft een behoorlijk aantal medewerkers samen met klanten van wedstrijden en de borrel na afloop kunnen genieten”, zegt Van der Kooij.

“Voor komend seizoen verwacht ik nog veel meer voetbalplezier voor klanten en medewerkers, zeker nu FC Utrecht een paar goede aankopen gedaan heeft!”

Of dat mogelijk is, hangt natuurlijk geheel af van de situatie met corona. De eerste paar wedstrijden worden met veel minder publiek gespeeld en dat heeft ook invloed op de business seats. Na de eerste thuiswedstrijd, als we weten hoe het bezoek van een wedstrijd verloopt met de geldende corona-maatregelen, kunnen collega’s weer een oproep verwachten om zelf een wedstrijd te bezoeken. Wil jij als Caesariaan of partner van Caesar een keer mee naar een wedstrijd? Neem dan contact op met fcutrecht@caesar.nl.

FC Utrecht & Caesar Groep