Yivi

Digitale technologieën domineren ons dagelijks leven. De privacy en autonomie van burgers staat centraal. Yivi gelooft dat de toekomst van digitale identiteiten gebouwd moet worden op de fundamenten van vertrouwen, veiligheid, privacy en transparantie. De Europese gemeenschap, met haar sterke toewijding aan burgerrechten en privacy, speelt hierin een cruciale rol.

Onze visie is om elke gebruiker in staat te stellen eigenaar te zijn van zijn eigen data, zonder compromissen te maken op het gebied van veiligheid of gebruiksgemak. Daarnaast zien we een groeiende beweging van overheden naar een “open source tenzij” beleid die pleiten voor transparantie en samenwerking.

Yivi is veilig en gebruiksvriendelijk

Veiligheid en gebruiksvriendelijkheid staan bij Yivi voorop. Met een intuïtieve gebruikersinterface en state-of-the-art cryptografie zorgen we ervoor dat iedereen met gemak zijn of haar digitale identiteit kan beheren, zonder in te boeten op veiligheid. Gebruikers kunnen er zeker van zijn dat hun gegevens alleen gedeeld worden met partijen die zij zelf geselecteerd hebben, en alleen voor de doeleinden waarvoor zij zelf toestemming gegeven hebben.

Veel ID-Wallets in Nederland en Europa hebben een grote commerciële partij achter zich, maar Yivi niet. Yivi is en blijft eigendom van de Privacy By Design Stichting onder leiding van Professor Bart Jacobs. Caesar Groep neemt de doorontwikkeling van Yivi op zich omdat het gelooft in de missie van Yivi: Je bent zelf de baas over jouw gegevens.

Yivi heeft de beste developer experience van ID-Wallets in Nederland, is eenvoudig te integreren en is betrouwbaar

Ontwikkelaars die zich bezighouden met het integreren van digitale identiteitsoplossingen in hun systemen zoeken naar gebruiksvriendelijke, goed gedocumenteerde en betrouwbare tools. Onze missie is om hier een volgende stap in te maken.

We willen samen met de open source community een volgende stap maken in het vereenvoudigen van Yivi integraties, daarbij horen goed gedocumenteerde API’s die voldoen aan industrie standaarden.