Maak kennis met de nieuwe medewerkers van Caesar Experts

Caesar Experts (onderdeel van de Caesar Groep) verwelkomt twee nieuwe teamleden: integratiespecialist Maarten van de Weerd en senior Java developer Cees van Leenen. Hoe is hun eerste maand bevallen?

Nieuwe medewerkers Caesar Experts - Maarten & Cees

Echt een mensen-bedrijf

Maarten startte in februari bij Caesar Experts als integratiespecialist: “Het was vanwege corona een bijzondere eerste maand natuurlijk! Dat zal me wel bijblijven. Al voor ik begon bij Caesar, ontving ik een welkomstpakketje met onder andere het magazine van het 25-jarig jubileum en een t-shirt. Dat kon ik wel waarderen, ik voelde me echt welkom. Op kantoor was een prettige sfeer met fijne collega’s. Gelukkig kon ik mijn IRIS/Ensemble cursus nog net afmaken voordat we thuis gingen werken vanwege corona. Al met al bevalt het goed, maar het is wel een bijzondere situatie. Ik kende Caesar Experts al via een oud-collega van mij. Hij deelde een vacature en toen ben ik eens komen praten. Ik kon gelijk mee lunchen en kon directeur Hans een hand geven. Hij is heel zichtbaar binnen het bedrijf, het is ook echt een mensen-bedrijf.”

Vakinhoudelijk vind ik mijn werk leuk, maar de leuke sfeer en collega’s zijn ook erg belangrijk.

Werken in een midlance constructie

Cees van Leenen begon in juni als Senior Java Developer. Hij vertelt: “Ik heb 6 jaar voor mijzelf gewerkt, inmiddels werk ik via een midlance constructie voor Caesar Experts. Na een leuke introductiedag kreeg ik direct een goed idee van wat Caesar Groep doet. Momenteel ben ik bezig met een Angular cursus en een interne Assimbly opdracht. Op de vaste kantoordagen van Experts – maandag en donderdag – kom ik naar kantoor, de andere dagen ben ik lekker thuis aan het leren.

Wat me opvalt is de saamhorigheid van het bedrijf. Iedereen kent elkaar en de lijntjes zijn kort. Daardoor kun je makkelijk zaken voor elkaar krijgen.

Er lopen veel jonge mensen rond, dat vind ik leuk om te zien! Door een fijne werkomgeving en leuke collega’s, ben je ook bereid een stapje harder te lopen. Dit heb ik wel eerder ervaren en ik ben blij dat ik nu weer in zo’n cultuur terecht ben gekomen. Dankzij de midlance constructie heb ik nu nog steeds de voordelen van het zzp’en maar ook de geborgenheid van in dienst zijn. En dat bevalt goed!”