ISO 27001 certificering voor Caesar Groep

In navolging van ISO 9001 certificering en ISO 14001 certificering van vorig jaar is nu ook de 27001 certificering binnengehaald. Deze ISO is een standaard voor informatiebeveiliging.

Patrick Severijns, managing director van Garansys (onderdeel van de Caesar Groep):

“Met het behalen van de certificering tonen we aan dat we veilig met informatie omgaan, zowel binnen onze eigen organisatie als met onze klantdata. We willen een betrouwbare partner zijn en we hebben nu aangetoond dat de processen waarmee we software ontwikkelen en beheren goed zijn ingericht. Daar ben ik trots op!”

De ISO 27001 was binnen de Caesar Groep nog niet eerder behaald. Patrick: “Data security en privacy wordt steeds belangrijker, daarom was dit een goed moment om ook externe validatie te verkrijgen. Onze bestaande werkwijze en tooling is nu getoetst aan de laatste normen. Het is een mooie bevestiging dat we met de wijze waarop we al jaren werken, in één keer deze certificering haalden.”

De certificering is drie jaar geldig, maar ieder jaar vindt er een hercertificering plaats. “We moeten blijven bewijzen dat we aan de norm voldoen. Daar kijken we met vertrouwen naar uit!” besluit Patrick.

BV_Certification_ISO27001