Sinterklaas bij Caesar

Half november kwam Sinterklaas aan in Nederland. Dit jaar ging er anders aan toe dan normaal. De goedheiligman meerde aan bij de Dieuwertje Blok-kade, die vlakbij het Grote Pietenhuis ligt. Alhoewel de Sint thuis werkt dit jaar, is hij de Caesar-kinderen natuurlijk niet vergeten.

“Net als heel veel papa’s en mama’s van Caesar werk ik thuis. Dat betekent dat ik vanwege corona niet naar Caesar kan komen dit jaar. Dat vind ik ontzettend jammer, maar niet getreurd, ik kom via deze vlog toch bij jullie thuis!”

Naast onderstaande video had de Sint voor ieder kindje een persoonlijke boodschap opgenomen waarin hij uit zijn Grote Boek voorleest over de kinderen.

Sinterklaas 2020 - filmpje kijken

Ieder kind ontving een kleurplaat en als je die in je schoen deed, kregen ze er van Sinterklaas een cadeautje in. Ook alle volwassen Caesarianen ontvangen vandaag nog wat lekkers en een mooi gedicht. We hopen dat de goedheiligman volgend jaar weer gewoon gezellig bij ons langs kan komen. Iedereen een fijne pakjesavond gewenst en tot volgend jaar! 🎁

Impressie Sinterklaas 2019

Klik op de pijltjes om meer foto’s te zien!