Een dienstverband met een zilveren randje

Sommigen van ons werken hier al vanaf het begin! Wie zijn deze werknemers die al 25 dienstjaren op hun naam hebben staan? En wat maakt het werken bij Caesar voor hen zo leuk?

Ruud Schouten (60)

34 jaar in dienst, huidige functie: Applicatiebeheerder bij Garansys
Ruud Schouten

“Ik ben in 1985 begonnen bij Modem, een voormalig bedrijf van Hans van der Kooij. Destijds ben ik benaderd door de fieldmanager om daar te komen werken. Modem was in die tijd een groeiend bedrijf met afwisselende detacheringsklussen en had een eigen opleidingscentrum. Ik heb 1 jaar een HBO Informatica gedaan en met 8 verschillende programmeertalen leren werken, daar heb ik veel cursussen voor gevolgd.

Mijn eerste klus bij Caesar was een detacheringsklus bij de Rabobank.

Via Caesar heb ik bij veel verschillende bedrijven gewerkt en inmiddels zit ik al weer 14 jaar “binnen” bij Caesar Services en Garansys. Caesar is een bedrijf met een heel open cultuur die haar werknemers veel vrijheid biedt. Er wordt veel gedacht aan je gezin, bijvoorbeeld bij verjaardagen of met de Cicero studiebeurs. Het is een fijn bedrijf om voor te werken, er heerst veel respect voor het individu en je krijgt vrijheid en vertrouwen.”

Dick Hof (63)

25 jaar in dienst, huidige functie: Business Unit Manager Caesar Overheid & SharedFlex
Dick Hof

“Rond 1991 verkocht Hans zijn bedrijf Modem Software en dit werd samengevoegd met twee andere bedrijven onder de naam Omnisys. Helaas ging dit bedrijf snel failliet. Een aantal oud-medewerkers heeft Hans gevraagd weer een nieuw bedrijf te starten, dat is gebeurd en ik ben daar toen bijgevraagd door Leon Smeets.

Mijn eerste functie was een gecombineerde rol, ik was Projectmanager, daarnaast Manager Operations en MT Kwaliteitsmanager.

Vanaf 1995 ben ik aan de slag gegaan als Business Unit Manager. Bij Caesar is er altijd beweging en tumult met de beste intenties! Deze dynamiek maakt het voor mij uitdagend en leuk. Caesar is goed in aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. Het bedrijf heeft veel mooie en minder mooie ontwikkelingen meegemaakt, is gegroeid van 10 naar ondertussen een kleine 200 eigen medewerkers en de nodige externe ICT-ers. Door al het zakelijke lief en leed bouw je een bepaalde diepgaande betrokkenheid en loyaliteit op. Caesar is een bedrijf met mooie klanten, opdrachten en collega’s. Waar nog veel rek in zit om als dienstverlener onderscheidend te zijn voor zowel onze klanten als medewerkers.”

Twan Habraken (50)

25 jaar in dienst, huidige functie: P&O manager
Twan Habraken

“Na mijn studies Informatica en Bedrijfskunde ben ik bij Caesar gekomen door een miniadvertentie van twee regeltjes in de automatiseringsgids.

Ik begon als Junior Progress ontwikkelaar in opleiding en werd al snel ingezet bij een klant in Gouda.

Daarna werd ik designer/analist, vervolgens (junior) Manager Operations en nu ben ik P&O manager. Caesar voelt voor mij als een soort familiebedrijf; de lijntjes zijn kort en er wordt eerlijk omgegaan met medewerkers. Elke 3 tot 5 jaar komt er wel een mogelijkheid voorbij om qua functie te wijzigen. Vroeger had ik het gevoel dat dit alleen kon door te switchen van werkgever, maar binnen Caesar ligt dat anders. Het bedrijf is niet zo groot dat het te onpersoonlijk wordt, maar ook niet te klein zodat er geen mogelijkheden voor doorgroei liggen. Caesar is een bedrijf waar klanten én medewerkers op een voetstuk staan, waar plezier wordt gemaakt, waar hard wordt gewerkt en waar een open en eerlijke cultuur hangt.”

Dit artikel verscheen eerder in ons magazine ter ere van ons 25 jarig bestaan (zomer 2019).