Kidstalk: kinderen over werken bij Caesar

“Mijn vader maakt een idee en probeert het daarna uit”

Elke dag gaan we weer richting ons werk om te doen waar we goed in zijn, maar wat denken onze kinderen nou van Caesar? Wat doen we de hele dag en wie is eigenlijk de leukste collega?

Kinderen van medewerkers Caesar Groep

Pippa (6) 

“Mama zorgt ervoor dat iedereen het leuk vindt op het werk. En ik word later dierendokter en moeder! Toen ik  bij Caesar was vond ik het racen op de computer en de gekke grapjes van Pascale het leukst. De leukste collega van onze moeder vinden we Rina, want die is lief en zit altijd naast mama.”

Thijs (15)

“Mijn vader maakt software voor websites, want dat levert Caesar. Het leukste aan zijn werk is dat ze een Playstation op het werk hebben. Later wil ik dierenverzorger worden, maar mocht ik toch iets met computers gaan doen, dan wel bij Caesar. Ik vond het tof dat ik een keer een dag stage mocht lopen en dat we met zijn allen naar Burgers Zoo gingen. Papa’s leukste collega is Patrick, die belt altijd onder het eten!“

Zoey (6)

“Mijn vader werkt bij Caesar, mailtjes beantwoorden en dingen schrijven, brieven in mapjes slepen en met mensen bellen. Caesar is een computerbedrijf. Ik wil later juffrouw worden en zou best bij Caesar willen werken! Ik weet nog dat ik daar een keer de poort open mocht doen bij Pascale en ik heb er een keer gespeeld met een leuk meisje. Ik vind Mark Graafmans papa’s leukste collega, ik ben stiekem een beetje verliefd op hem.”

Sam (18)

“Mijn moeder doet bij Caesar iets met zakenrelaties onderhouden en dingen regelen. De verhalen van de mensen die midden in de nacht uit hun bed worden gebeld om iets te gaan doen vind ik superleuk! Als ik met mijn moeder een dagje mee ga naar kantoor, is dat altijd gezellig, ik voel me er heel welkom. Theo en Ivan vind ik leuke collega’s van mijn moeder, omdat ze altijd gezellig en vrolijk zijn! Ik weet nog niet wat ik later wil worden, maar ik denk niet dat ik bij Caesar een baan zou vinden die bij mij past.“

Kinderen van medewerkers Caesar Groep

Milan (9) & Noel (6)

Milan: “Papa zorgt ervoor dat er weer sushi in de winkel komt als het op is.” Noël: “Ja, met computers doet hij dat, maar dat is wel slecht voor je ogen.” Milan: “Ik wil later YouTuber worden met een gamekanaal.” Noël: “Ik word later archeoloog, maar niet bij Caesar.” Beide: “Onze leukste herinnering aan Caesar is het Sinterklaasfeest!”

Thirza (6)

“Mama regelt alle feestjes bij Caesar! Als ik later groot ben wil ik politievrouw worden, maar misschien ook wel bij Caesar werken. Ik vind Caesar wel een leuke naam! Het Sinterklaasfeest vond ik superleuk en ook dat mama uit een vliegtuig mocht springen!”

Diede (3)

“Mama is bij Caesar aan het computeren, opruimen en ze leest boekjes. Ik denk dat Caesar een mensenwinkel is. Als ik later groot ben wil ik mensendokter, kapper en brandweer worden. Rina is de leukste collega van mama en ze is lief en zit altijd naast mama.”

Hidde (6)

“Papa werkt op een computer bij Caesar. Ik vond de dieren in de Beekse Bergen heel leuk! En dat ik mocht schieten met nerfguns op een stoute meneer (Hans van der Kooij). Als ik later groot ben word ik astronaut.”

Kinderen van medewerkers Caesar Groep

Benthe (9)

“Mijn vader maakt ideeën en gaat ze daarna met een team uitproberen. Caesar doet iets met technologie. Het leukste verhaal dat ik ooit heb gehoord is dat mijn vader een collega heeft met een paard die Dokter Gio heet. Ik wil in een dierenasiel werken en misschien ook wel bij Caesar maar dat ligt aan wat ik mag doen. Ik ben een keer naar boven geweest bij Caesar. Eerst moest ik door een draaideur door en daarna de trap op. Op zijn bureau had papa een badeendje staan.”

Mats (22)

“Mijn vader houdt zich bezig met het ontwikkelen van applicaties voor klanten van Caesar. Ikzelf ben net begonnen met master Molecular and Cellular Life Sciences aan de Universiteit van Utrecht. Ik merk de laatste tijd dat ik erg geïnteresseerd ben in data science, daarom denk ik dat ik na mijn master door ga met bio-informatica.”

Isabelle (9)

“Als ik later groot ben wil ik politievrouw worden. Mama mocht een keer uit een vliegtuig springen, dat vond ik er leuk.”

Sanne (4)

“Mijn vader speelt tafelvoetbal op zijn werk! Het leukste wat ik heb gehoord over Caesar was dat papa heel vroeg ‘s ochtends voor de deur pizza heeft gebakken. Maar dat was ook niet zo leuk want ik mocht geen pizza! Ik word later prinses, dan draag ik hele mooie jurken en ga ik ook lopen als een prinses. Kiki is papa’s leukste collega, want die doet lekker gek!”

Dit artikel verscheen eerder in ons magazine ter ere van ons 25 jarig bestaan (zomer 2019).