Caesar Groep in top 3 IT consultancybureaus

Dit kwam uit het jaarlijkse onderzoek van MT/Sprout naar de koplopers in de wereld van digitale transformatie

Voor het tweede jaar op rij heeft MT/Sprout onderzoek gedaan naar de koplopers in de wereld van digitale transformatie, het zogeheten DX300-onderzoek. In dit onderzoek peilen ze de stand van de digitale transformatie in Nederland en beantwoorden ze twee vragen: Welke bedrijven en organisaties lopen voorop in de digitale transformatie? En: welke dienstverleners maken dit mogelijk?

Het onderzoek is uitgevoerd door het Amsterdam Centre for Business Innovation van de Universiteit van Amsterdam. De rankings zijn opgesteld aan de hand van 3176 geverifieerde respondenten. Alleen personendie vanuit hun functie met deze bedrijven hebben gewerkt, als zakelijke beslisser of bijvoorbeeld als intern projectmanager, konden aan dit deel van het onderzoek participeren. De IT-dienstverleners zijn beoordeeld op vier thema’s: samenwerking, expertise, kwaliteit van de uitvoering en bijdragen aan bedrijfsresultaten. Om tot de ranking van 150 beste enablers te komen, werd dit jaar een verbeterd algoritme gehanteerd. Waar in de editie van 2022 alle vier aspecten in gelijke mate meetelden aan een eindscore is in de editie van 2023 meer gewicht gegeven aan de impact die de enablers realiseerden bij hun opdrachtgevers.

Enablers in IT Consultancy

Caesar Groep is op nummer 3 geëindigd als enabler in de categorie IT Consultancy, maar liefst 4 plekken hoger dan vorig jaar. Op samenwerking, kwaliteit en expertise ontvingen wij 3 sterren, en op resultaten maar liefst 4 van de 5 sterren. COO Luc Spaas over de top-10 ranking van Caesar Groep in het MT/Sprout onderzoek:

“Als Caesar werken we iedere dag aan de ontwikkeling van ons vakmanschap waarmee we onze loyale klanten vandaag en morgen kunnen blijven helpen bij de toepassing van de digitale mogelijkheden. De erkenning als een van de beste dienstverleners voor de digitale transformatie stimuleert ons om ook de komende jaren op de ingeslagen weg te blijven ontwikkelen. Daarnaast onderschrijft dit de werking van onze visie: de mens maakt het verschil in de digitale wereld!”

Luc Spaas