Caesar neemt FourICT over

en breidt daarmee haar positie binnen de markt voor BPM dienstverlening uit

Henk van Ewijk en Richard van Leeuwe van FourICT

Henk van Ewijk en Richard van Leeuwe van FourICT

Utrecht, 16 november 2020 – FourICT en de Caesar Groep zijn op 1 november jongstleden overeengekomen in de toekomst de handen ineen te slaan. Dit wordt bekrachtigd door de overname van FourICT door de Caesar Groep. Met deze overname verrijkt de Caesar Groep haar kennis op het gebied van BPM oplossingen en haar klantenbestand. 

 De dienstverlening wordt verrijkt door de kennis en ervaring die de professionals van FourICT meenemen op het gebied van Proces Management en Analyse, AuraQuantic en .NET Development. Door de combinatie van klanten ontstaat een sterke positie binnen de markt voor de BPM dienstverlening, die zich niet alleen beperkt tot de Nederlandse markt. 

 “Met de overname vergroten we onze kennis en kunde en kunnen we versnellen met de implementatie van onze technologische visie op het gebied van BPM kennis en oplossingen”,

zegt Patrick Severijns namens de taskforce technologie van de Caesar Groep.

“Hiermee zijn we in staat om onze bestaande en nieuwe klanten professionele dienstverlening te kunnen bieden en te kunnen blijven uitdagen gebruik makend van BPM oplossingen binnen de digitale transformatie. Door deze overname zijn we overtuigd dat de positie van de Caesar Groep binnen de markt voor BPM dienstverlening verder wordt versterkt.”

vult Luc Spaas (COO Caesar Groep) aan.

Bovenstaande wordt onderschreven door Richard van Leeuwe en Henk van Ewijk, de founders van FourICT, die zelf mee zullen bouwen aan de verdere ontwikkeling van de BPM dienstverlening. De komende jaren zullen ze dat blijven doen vanuit FourICT als proud member of the Caesar Groep. “De overname is begeleid door Carl Bahnmüller van Stepstone Corporate Finance+. Zonder zijn verbindend vermogen zou deze deal niet tot stand gekomen zijn. Het Stepstone Corporate Finance+ team onderscheidt zich door de sterke combinatie van M&A en Industry experts.” aldus Hans van der Kooij (oprichter van de Caesar Groep). 

Caesar Groep - overname FourICT - tekenmoment

Overname FourICT – digitaal tekenmoment