WERKEN BIJ CAESAR

Werken bij Caesar

Een dag bij Caesar ziet er voor geen van mijn collega’s hetzelfde uit. Vroege vogels starten om 07.00 uur. Diegenen die hun kinderen naar school brengen, zijn er rond 09.30. De echte vakidioten komen het liefst alleen op de technische meetings. Sommige collega’s zie ik alleen bij de bierproeverijen, museumbezoekjes of tijdens het skiweekend die allemaal georganiseerd worden door onze personeelsvereniging Julius. De gamers organiseren liever een LAN-party. En de vaste borrelaars? Die zijn er iedere vrijmibo.

Ik werk met hardcore developers, die moeite hebben zich te concentreren zonder noise canceling headphones én met praatgrage creatievelingen, die verzamelen bij het koffiezetapparaat. Ik kan met dezelfde vraag terecht bij zowel een stagiair als bij de commercieel directeur, wetend dat ik van beide meteen een antwoord krijg. Mijn collega’s respecteren elkaar, zijn betrokken en werken samen aan het beste resultaat.

We voelen ons verbonden door dezelfde ambitie, binnen eenzelfde vakgebied met expertises die elkaar kunnen versterken. We geven elkaar de ruimte en vrijheid om onszelf te kunnen zijn en durven verder te kijken dan alleen de functie waarin we zitten. Zo helpen we elkaar om zowel op professioneel als persoonlijk vlak het beste uit onszelf, ons team én de organisatie te halen.

 

~ Marit Oude Engberink

zie hier actuele vacatures