Onze waarden

Onze Waarden

Sinds 1 januari 2020 mag ik door de draaideur van Caesar lopen. De draaideur waardoor je binnenstapt in een omgeving die direct anders voelt dan menig ander bedrijf.

Een gevoel dat moeilijk vast te pakken is in woorden. Familiegevoel komt het dichtst in de buurt. Je komt binnen, een warm ontvangst, de koffie pruttelt, onze trots aan de muur, de geur uit de keuken, de geboende trappen. “Ik ben thuis!”, zou ik kunnen roepen. Maar dat zou een beetje gek zijn.

En toch is dat een van de belangrijkste redenen dat ik graag een bijdrage lever aan de reis richting ons koninklijk bestaan die we samen maken. Diezelfde draaideur is voor mij ook een mooi symbool. Loop er eens doorheen en bedenk dat elk vak iets moois vertegenwoordigt. In vak één zitten onze waarden zoals samenwerking met passie, respect en integriteit. In vak twee hoe we met elkaar en met de klant samenwerken, waarbij plezier, inspiratie en doelen behalen samengaan. In vak drie zit onze ambitie om dat elke dag een stukje beter te doen. Het zijn deze unieke elementen die ons verbinden, of je nu op ons kantoor in Utrecht zit of bij de klant.

Hoe leuk is het om deze vakken samen te vullen met mooie verhalen. Doe je mee? Ik zet de koffie klaar!

~ Inès de Wit