Hans van der Kooij over Caesar in 2020

Hans van der Kooij

We staan aan de vooravond van een dynamische periode, waarin verdere digitalisering een steeds groter effect krijgt op onze maatschappij. De cloud, kunstmatige intelligentie en robotisering zorgen ervoor dat de wereld kleiner, slimmer en steeds behulpzamer wordt. 

Onze relaties willen mee met de trend om hun klanten meer en meer toegevoegde waarde te bieden tegen een concurrerende prijs. Als Caesar Groep dienen we ons hiervoor optimaal klaar te stomen en daarom zijn we ook bezig met het herijken van onze strategie. Als waardengedreven organisatie, waarbij we al meer dan 25 jaar er vanuit gaan dat onze medewerkers het verschil maken, wordt het steeds belangrijker ICT-systemen te maken met een menselijke maat. 

Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we met onze drie pijlers, die de basis vormen van onze strategie, zorgen dat we het verschil kunnen blijven maken in de markten waar we ons bevinden. Om te beginnen met een van onze waarden: een doelgerichte en harmonieuze samenwerking. Daarmee willen we op basis van ritme, plezier en beleving niet alleen onze klantdoelen maar ook onze persoonlijke ambities en de team- en organisatiedoelen op een optimale manier bereiken.  

Als tweede geven we extra aandacht aan persoonlijke- en teamontwikkeling. We leggen daarmee de basis waarmee iedere werknemer het beste uit zichzelf en zijn of haar team kan halen.  

Ten slotte ontwikkelen we een Caesariaanse werkwijze – of liever gezegd speelwijze – waarmee we herkenbaar zijn in de markt en effectiever in onze dienstverlening, met als doel een toenemende tevredenheid bij onze relaties.  

Het komende jaar werken we dit verder uit om deze dynamische periode succesvol te maken. Zo blijven we altijd werken aan onze unieke organisatie op weg naar de Koninklijke status van 100 jaar.  

Hans van der Kooij, oprichter  

Benieuwd wat Caesar Groep voor jouw organisatie kan betekenen?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *