Hier vind je al onze blogs

Nieuwe medewerkers april

Welkom nieuwe Caesarianen

Wij gingen in gesprek met de nieuwe Caesarianen Annelijn, Sanne, Robin & Daan en vroegen hoe hun eerste maand was. Lees snel verder!
Ivan Ho

VR innovatie bij Caesar

,
Wat hebben VR brillen, de nieuwe strategie van de Caesar Groep en innovatie met elkaar te maken? Je leest het in dit blog!
Caeasar Groep - Marit

Aan onze tafel is altijd plek

,
Wij weten, dat het steeds weer de mens is die het verschil maakt in de digitale wereld. En bij Caesar gaan we nog een stap verder. Door de groei van mens en technologie te versnellen. Wij zijn jouw IT partner in digitale transformatie.
Trainees bij Caesar

Het IT traineeship bij Caesar

Drie trainees startte afgelopen september bij Caesar Groep. Zij delen hun ervaring en leggen uit waarom het IT traineeship van toegevoegde waarde is.
Caesar Luc en Inès

De mens en de digitale wereld

De menselijke maat, sinds de oprichting hét DNA van de Caesar Groep, krijgt een boost binnen de strategische heroriëntatie. De combinatie van mens en technologie vormt de motor van de digitale transformatie. Lees het interview uit de Computable met Luc Spaas en Inès de Wit.
Medewerker Caesar Pien en Melvin

Nieuwe IT recruiters Caesar Overheid

IT recruiters Pien en Melvin startten afgelopen jaar bij Caesar Overheid. We vroegen hen naar hun eerste ervaringen. In dit blog lees je meer over hun werk bij Caesar Overheid!
Caesar Academy - certificaat

Caesar Academy weer van start

Afgelopen september is de vernieuwde Caesar Academy van start gegaan. We spraken de trainers en deelnemers in aanloop naar de voorjaarseditie. Lees snel verder!
Sinterklaas bij Caesar 2020

Sinterklaas bij Caesar

Sinterklaas werkt thuis dit jaar, maar is de Caesar-kinderen uiteraard niet vergeten. Hij heeft voor ieder kindje een persoonlijke videoboodschap opgenomen. Lees hier hoe we dit jaar toch Sinterklaas vieren bij Caesar!
Pascale

Pascale – al 20 jaar het gezicht van Caesar

Al bijna 20 jaar zijn Pascale, Joke en Kiki het gezicht van Caesar. Ze worden niet voor niets al jaren 'de tantes van Caesar' genoemd. Pascale vertelt over de 20 jaar Caesar en dat levert wat mooie verhalen op!