Hier vind je al onze blogs

Caesar Overheid header

Caesar wint gunning rijksbrede RVO mantel

Diverse ministeries en diens zelfstandige bestuursorganen gaan per april 2022 gebruik maken van de raamovereenkomst voor (het tijdelijke ter beschikking stellen van ICT-professionals voor) resultaatverplichte opdrachten. Caesar is één van de zeven geselecteerde mantelleveranciers. Caesar maakt hier onder meer gebruik van Garansys als unit met jarenlange ervaring in resultaatgerichte dienstverlening, zowel in de profit als non-profit sector. De rijksbrede resultaatverplichte opdrachten worden uitgevoerd met onze preferred partner TNG Staffing, een fullservice ICT-staffing specialist.
Samenwerking everywhereIM

Caesar investeert in everywhereIM

ICT onderneming everywhereIM BV en Caesar Groep gaan samenwerken. everywhereIM is een ICT onderneming gericht op de gezondheidszorg met 10 jaar ervaring in de zorg. De samenwerking met Caesar Groep geeft toegang tot een brede ervaring, kennis en ook kapitaal waardoor versnelling van de digitale transformatie van de gezondheidszorg mogelijk is. De Caesar Groep is sinds 1991 betrokken bij digitale transformatie en zal via everywhereIM nu ook de zorg bedienen.
Michiel en Maarten

Maarten en Michiel – vrienden én collega’s

Maarten en Michiel kenden elkaar al even. Ze werkten al eerder samen bij een andere werkgever aan hetzelfde project. “We konden elkaar goed vinden en wisten precies wat we aan elkaar hadden. Voor mij is werk en privé iets wat ik graag gescheiden hou, toch is er met Maarten ook naast het werk een goede vriendschap ontstaan”, zegt Michiel. Inmiddels werken ze weer samen, en wel bij Creates!
kerst drive thru caesar

Kerst Drive Thru

De parkeergarage onder het kantoor van Caesar werd omgetoverd tot een kerst-walhalla. Versierd met kerstbomen, lampjes, kraampjes, ingepakte cadeautjes en lantaarns mochten de Caesarianen een rondje door de kerststraat rijden.

Traineeships 2021-2022

In september startten vier nieuwe trainees met hun gloednieuwe carrière. Aboubakr en Bram gingen aan de slag in het .NET Traineeship en Anna en Danny begonnen met het Business IT Consultant Traineeship. Hun eerste maand is voorbij gevlogen en wij waren benieuwd hoe dat is verlopen.
Peter van Rijt

Peter nam zijn IT kennis mee naar huis

Peter van Rijt is service (delivery) manager bij Creates en kan dus als geen ander overzicht krijgen en behouden. Ook buiten zijn werkomgeving bleek dit een handige skill. Toen zijn vriendin in 2017 de diabetes type 1 diagnose kreeg, paste hij zijn servicemanagement ervaring toe op hun situatie.
Groepsfoto medewerkersdag

Caesar on the Beach

Caesar on the Beach was het thema voor de medewerkersdag 2021. Het was hoog tijd voor de Caesarianen om weer eens samen te komen. Lees meer over deze stranddag in Noordwijk vol activiteiten, lekker eten en drinken.
Dick Hof

Dick Hof gaat met pensioen

Dick Hof gaat na 28 jaar werken bij Caesar met pensioen. In dit artikel vertelt hij hoe hij deze periode ervaren heeft en komen ook zijn collega's en opvolger aan het woord. Lees in dit blog over zijn carrière en zijn afscheid!
ISO 27001

ISO 27001 certificering voor Caesar Groep

In navolging van ISO 9001 en ISO 14001 certificering van vorig jaar heeft Caesar Groep nu ook de 27001 certificering binnengehaald - en daar zijn we trots op!